Uudised

Vanemate inimeste seas kaotatakse rohkem töökohti kui pandeemia ajal arvati.
Vabastusaeg: 2021-01-14 10:51:05  Löögid: 12

26e53a388574a226b61dc67caf65a6e.png

Royal Maili postitöötaja kõnnib Yorki pubi juurest mööda, kui krooniviiruse (COVID-19) levik jätkub, York, Suurbritannia, March 31, 2020.

Uus coronaviruse pandeemia on põhjustanud suurema töötuse kasvu Ühendkuningriigis elavate vanemate inimeste seas kui ühegi teise vanuserühma seas.

Tähelepanuväärne ilmutus, mis on vastuolus varem aktsepteeritud mõttega, et viirus on olnud eriti karm noorte töötajate suhtes, on järgnenud analüüsile Office for National Statistics data, mille on koostanud veebilehekülg Puhkus Vähem.

Uuringus leiti, et töötute arv Ühendkuningriigis oli viimase aasta jooksul vähemalt 50-aastaselt kasvanud kolmandiku võrra, võrreldes 24 protsendi suurenemisega kogu tööealise elanikkonna hulgas.

Veebileht ütles, et Ühendkuningriigis vananenud või vähem töötute koguarv on suurem kui 50-aastaste või vanemate inimeste koguarv, kes on töötud, kuid aja jooksul on nende elanike arv üle 50ndate aastate olnud dramaatilisem.

Kohapeal väideti, et töötute arvu suurenemine oli 25 protsendiline nende vanuste 18–24, 28 protsendiline 25–34, 19 protsendiline nende puhul, kes on vananenud 35–49, ja 33 protsendiline üle 50aastaste puhul.

The Guardian ajaleht tsiteeris Stuart Lewist, kes oli asutaja "Puhka vähe", nagu ütles: " Ei ole kahtlust, et me seisame praegu silmitsi noorte tööhõive kriisiga, kuid vähem dokumenteeritud on asjaolu, et me seisame silmitsi ka pikaajalise töötuse katastroofiga vanemate töötajate hulgas. "

John Philpott, endine tööhõivepoliitika instituudi mõttekoja direktor, ütles Valvurile: " Rahva arvamus, et COVID-19 pandeemia on Kui tegemist on töökohtadega, siis noortele palju rohkem haiget tegemine ei räägi kogu lugu.Kuna vabade töökohtade tase on tunduvalt madalam kui pandeemiale eelnev kõrge tase, võitlevad iga-aastased tööotsijad töö leidmise eest ning endeemiline vanuseline diskrimineerimine teeb selle kahekordselt raskeks üle 50-aastastele töötutele. "

Eraldi teadustegevus Londoni mittetulunduslikust vananemise Keskusest ja s õltumatu uurimisorganisatsioon Õpingu- ja Tööinstituut leidsid, et umbes 377,000-aastased töötajad on eriti suures ohus oma töökoha kaotamisel, kui valitsus#39; puhkeaja programm lõpeb märtsis.

Ja haavatavate töötajate jaoks on olukord tõenäoliselt veel mõnda aega keeruline, sest majandus jätkab võitlust, nagu ütles Andy Haldane, Inglismaa Panga majandusteadlane.

Haldane ütles esmaspäeval kodanikuühiskonna meedia korraldatud heategevuskonverentsi ajal, et pandeemia ei jäta pärandiks mitte ainult tööpuudust, vaid ka suurt võlga, unustatud haridust ja vaimse tervise probleeme.

" Vaktsiini teadaanded viimaste nädalate kohta pakuvad lootust tunneli lõpus, et see on ohtlik. " Reutersi uudisteagentuur tsiteeris teda, nagu ta ütles. " Sellest hoolimata toob kriis isegi vaktsiiniga kaasa püsivaid arme, eriti kõige vaesematel ja kõige ebasoodsamas olukorras olevatel.

" Kuid ta ütles, et umbes kaks kolmandikku majandusliku kahju tekkimisest, mis järgnes riigile\35;39; esimene sulgemine sel aastal on nüüd tagastatud.

" Ma arvan, et on mõistlik ja realistlik rääkida järgmisest aastast kui meie jaoks majanduslikult lehe pööramisest, " Ta lisas.

Eelmine: Ülemaailmse majanduse taastumise...

Järgmine: Hongkong nõudis tungivalt pandee...