Uudised

Scaipeadh Víreas Scaipeadh Faoi Rialú Eochair do Théarnamh Eacnamaíoch Domhanda: Ceannairí G20
Vabastusaeg: 2021-06-28 17:20:04  Löögid: 21

12.jpg

G20 riikide liidrid rõhutasid oma ühises avalduses tungivat vajadust viia kiiresti ellu COVIDi levik.-19-viirus on kontrolli all, mis on oluline ülemaailmse majanduse taastumise toetamiseks.

Oma juhtides'Deklaratsioon, mis avaldatakse pühapäeval nende kahe otsuse lõpus-G20 Riyadhi tippkohtumisel ütlesid G20 juhid, et COVID-19pandeemia ja selle enneolematu mõju on enneolematu šokk, mis on paljastanud"Valmisoleku ja reageerimisega seotud nõrgad kohad rõhutasid meie ühiseid väljakutseid."

G20 juhid rõhutasid oma veendumust, et koordineeritud globaalne tegevus, solidaarsus ja mitmepoolne koostöö on praegustele väljakutsetele vastamiseks praegu rohkem kui kunagi varem vajalikud.

Nad tunnistasid ka, et ühenduvusel, digitaaltehnoloogial ja poliitikatel on olnud võtmeroll pandeemiale reageerimise tugevdamisel ja majandustegevuse jätkumise soodustamisel.

Samuti tõotasid juhid edendada ülemaailmset pandeemiaks valmisolekut, ennetamist, avastamist ja reageerimist, toetada mitmepoolset kaubandussüsteemi ning kiirendada jõupingutusi vaesuse kaotamiseks ja ebavõrdsuse kaotamiseks.

Need kaks-päeva G20 juhid'Sudaadi eesistumise ajal peetud tippkohtumine, mis lõppes pühapäeval.

Eelmine: Hongkong nõudis tungivalt pandee...

Järgmine: Níos mó caillteanais fostaíoch...