Uudised

Ülemaailmse majanduse taastumise võtmeks on viiruse levimine kontrolli alla: G20 liidrid
Vabastusaeg: 2021-01-22 14:12:49  Löögid: 10

12.jpg

G20 riikide liidrid rõhutasid oma ühises avalduses pakilist vajadust viia COVID-19 viiruse levik kontrolli alla, mis on oluline ülemaailmse majanduse taastumise toetamiseks.

G20 G20 liidrid ütlesid, et Leader&\35;39; pühapäeval G20 kahepäevase tippkohtumise lõpus avaldatud deklaratsioon COVID-19 pandeemia ja selle enneolematu mõju on enneolematu šokk, mis on paljastanud " Valmisoleku ja reageerimisega seotud nõrgad kohad rõhutasid meie ühiseid väljakutseid. "

G20 juhid rõhutasid oma veendumust, et koordineeritud globaalne tegevus, solidaarsus ja mitmepoolne koostöö on praegustele väljakutsetele vastamiseks praegu rohkem kui kunagi varem vajalikud.

Nad tunnistasid ka, et ühenduvusel, digitaaltehnoloogial ja poliitikatel on olnud võtmeroll pandeemiale reageerimise tugevdamisel ja majandustegevuse jätkumise soodustamisel.

Samuti tõotasid juhid edendada ülemaailmset pandeemiaks valmisolekut, ennetamist, avastamist ja reageerimist, toetada mitmepoolset kaubandussüsteemi ning kiirendada jõupingutusi vaesuse kaotamiseks ja ebavõrdsuse kaotamiseks.

Kahepäevane G20 riikide juhid ja\35;39; pühapäeval peetud tippkohtumine Saudi eesistumise ajal.

Eelmine: Hongkong nõudis tungivalt pandee...

Järgmine: Vaktsiinid võivad olla valmis j...